SHËRBIMET QË NE OFROJMË

Shërbimet Profesionale të Sigurisë

Delta Security ofron shërbimet më të sofistikuara dhe më profesionale të sigurisë. Përvoja jonë e punës që nga viti 2001 dëshmon në besnikërinë dhe përkushtimin tonë ndaj klientëve, profesionit dhe shërbimeve që ne ofrojmë.

Monitorim i Sistemeve të Sigurisë

Delta Security është e pajisur me teknologjinë më moderne për monitorimin e sistemeve të sigurisë në territorin e Kosovës me Ekipe të specializuara për intervenim.

Mbrotja e Afërt e Personave - OMA

Ekipi për Mbrojtje të Afërt - OMA i Delta Security, është ekip i specializuar dhe pajisur me pajisje profesionale për të mbrojtur jetën e klientit.

Punëtor i Sigurimit Fizik - Roje

Oficerët e sigurimit të Delta Security janë zgjedhja më e përshtatshme dhe më e duhur për sigurinë tuaj dhe mbrojtjën e pronës dhe biznesit tuaj.

Transport i Parave të Gatshme

Delta Security ofron shërbime profesionale me ekipe dhe mjete të specializuara për Transportin e Parave të Gatshme - TPG dhe gjërave me vlerë.

Sigurim i Tubimeve Publike

Delta Security ka eksperience të gjatë në sigurimin e tubimeve publike, përfshirë, Koncerte, Ngjarje Sportive, Organizime Kulturore dhe Evente tjera të ndryshme.

Konsulencë për Siguri

Delta Security ka një ekip profesionistësh, të specializuar dhe të gatshëm që ti analizojnë dhe diskutojnë kërkesat tuaja rreth sigurisë dhe të ofrojnë zgjidhjen më të mirë.