SISTEMET E ALARMIT KUNDËR ZJARRIT

Delta Security ofron produktet dhe sistemet më të avansuara të alarmit kundër zjarrit për shtëpi dhe biznese.

Pikat tona të forta që zotërohen dhe operohen në mënyrë të pavarur, produkte me cilësi inovative, punonjës me etikë të avansuar të punës dhe shpërndarjen e urdhrave në kohën e duhur në rast emergjente.

image

Sistemet e alarmit kundër zjarrit për shtëpi

Sistemet tona të alarmit të zjarrit janë për të gjitha llojet e kontraktuesve të alarmit që shërbejnë kundër zjarrit në sektorin për sigurinë e bizneseve dhe shtëpive. Produkti thelbësor është Paneli i Kontrollit të Alarmit të Zjarrit Inteligjent i cili shërben në mbrojtjën e klientëve tanë me monitorim 24/7.

Sistemet e alarmit kundër zjarrit për biznese

Siguria garanton cilësi më të mirë të jetesës dhe komoditet, arsye këto të rëndesishme për jetën tonë. Sistemet e alarmit kundër zjarrit dhe detektorët e tyre plotësojnë kërkesat më të larta në mënyrë që të shpëtojnë në raste emergjente biznesin që ju udhëheqni. Sistemet e alarmit kundër zjarrit nga Delta Security garantojnë zgjidhje inovative dhe të avansuar për të mbrojtur biznesin tuaj kundër zjarrit.

Na konktoni në numrin 0800 52 800 apo përdorni formularin tonë online për të marrë paisjet dhe sistemet më profesionale në fushën e sigurisë.

image
KËRKESË PËR OFERTË

Zbuloni se si produktet dhe shërbimet tona të sigurisë mund të mbështesin dhe përmirësojnë operacionet e biznesit apo shtëpisë tuaj.

SISTEMET E ALARMIT KUNDËR ZJARRIT

MINIMAX Fire Detection Systems

Të gjitha sinjalet konvergjojnë në panelin e kontrollit të alarmit të zjarrit i cili vendos alarmet në stacionet e mirëmbajtura përgjithmonë dhe departamentin e zjarrit. Për më tepër, teknologjia e zbulimit të zjarrit kontrollon dhe monitoron në shumë raste të gjitha sistemet e mbrojtjes nga zjarri.

MxPro 5 Intelligent Fire Panel Range

MxPro 5 është krijuar për të ofruar më shumë fuqi dhe performancë në një mbyllje miqësore për përdoruesit. Më shumë opsione konfigurimi, statusi dhe kontrolli në ndërfaqen e tij si standard sesa çdo panel tjetër i avansuar i zjarrit, që do të thotë më pak kohë dhe shpenzime për të personalizuar një sistem kundër zjarrit