OFERTAT SPECIALE

Ofertat Speciale për klientët e rinjë.

Delta Security vazhdimisht punon për të ju ofruar shërbimet dhe zgjidhjet më të mira me koston më efektive në treg. Këtu do të gjeni vetem ofertat speciale që ne i përgatisim me plot përkushtim të dedikuara për juve.

PAKO HOME ALARM SYSTEM

Paketa Përfshinë: Jablotron 100+ Control Panel, Remote Keypad, 2 x Remote Wireless Key Fobs, Power Supply & Battery Back-up, Outside Siren, Blue Strobe light, Internal Siren, 3 x Wireless Passive Infrared Sensor, Warning Stickers.

PAKO HOME SECURITY CCTV

Paketa Përfshinë: 4x Hikvision Kamera të sigurisë, 1x NVR 4 Channel, HardDisk Scan 1TB, Cables & Connectors, Recorder, DC Pins, Web, iOS & Android Applications, 2 vite 2arancion dhe Monitorim 24/7 nga qendra e Delta Security.