image
KONTAKTI

Na kontaktoni për t’ju ofruar zgjidhjet më të mira për sigurinë tuaj

Delta Security vlerëson të gjitha kërkesat e juaja për qështjet e sigurisë me qëllim të ofrimit të shërbimit sa më profesional për sigurinë tuaj.

Na kontaktoni

Nëse keni pyetje ose ide që dëshironi të ndani me ne, na dërgoni mesazh, apo na kontaktoni në adresat më poshtë.

LOKACIONI
Rr.Enver Maloku nr.108
Na gjeni në hartë

QENDRA E THIRJEVE

080 052 800
044 528 000
049 528 000
038 528 000

NA TELEFONO PA PAGESË

0800 52 800

Ose plotësoni formën më poshtë dhe ne do ju kontatojmë për të diskutuar rreth kërkesave tuaja.