PRODUKTET DHE TEKNOLOGJIA

Delta Security është lider me produktet më të avansuara të sigurisë

Delta Security ofron shërbimet më të sofistikuara të sigurisë për shtëpi dhe biznese. Ne e kemi bërë këtë që nga viti 2001.

Sistemet e Kamerave të Sigurisë

Hikvision prodhuesi kryesor në botë për produkte dhe zgjidhje inovative të video vëzhgimit me kualitetin më të lartë dhe koston më efektive në treg.

Panik Butoni

Një panik alarm është një pajisje elektronike e dizajnuar për të ndihmuar në alarmimin e dikujt në situata emergjente, ku ekziston një kërcënim për pronën.

Sistemet e Alarmit Kundër Thyerjes

Bëni shtëpinë tuaj një vend më të sigurt dhe shijoni një ndjenjë të paqës së vërtetë. Alarmi JABLOTRON 100+ do të mbrojë tërë shtëpinë tuaj.

Sistemet GPS/GPRS

Delta Security mundëson të gjithë klientëve pajisjet e GPS për nevoja të ndryshme duke përfshirë një zgjidhje të plotë Hardware dhe Software.

Sistemet e Alarmit Kundër Zjarrit

Sistemet për zbulimin e tymit dhe zjarrit shpëtojnë jetë, kështu që mos mbani dhe mos u vononi t'i vendosni në shtëpinë dhe biznesin tuaj.

Kontrolli Qasjës

Delta Security po krijon vlerë dhe siguri të jetës që çdo klient meriton ta shijojë. Sistemi i kontrollit të qasjës që ndërthur të gjitha elementet e cilësisë dhe komoditetit.