SISTEMET E KONTROLLIT TË QASJES

Delta Security ofron një gamë të plotë të sistemeve të kontrollit të qasjes

Delta Security ju mundëson kontroll të qasjes me hyrje pa çelës në objektet tuaja e cila është një pjesë e madhe e mbrojtjës së biznesit tuaj.

image

Kontroll i qasjes me efikasitet dhe siguri

Përmes sistemit të kontrollit të qasjes ju mundësojmë një menaxhim të plot të hyrje/daljeve në ndërtesen tuaj, ne gjithashtu mund të kufizojmë hyrjen në disa zona të caktuara duke i dhënë autorizim vetëm personave të caktuar varësisht nga nevojat e kontrollit dhe nivelit të sigurisë në objekt, si dhomat e serverave, zyra e financave, arkiva etj.

Ne mund të instalojmë dhe sigurojmë sisteme të ndryshme të kontrollit të qasjes:

  • Kontrolli i Hyrje/Daljes përmes fytyrës (Face Recognition)
  • Kontrolli i Hyrje/Daljes përmes kartës(ID Cards)
  • Kontrolli i Hyrje/Daljes përmes gjurmëve të gishtërinjve (Finger Print)
  • Kontrolli i Hyrje/Daljes së automjeteve
  • Software të menaxhimit të integruar
  • Software i menaxhimit për ndërtesa dhe objekte
  • Kontrolli i barrierave, portave, dyert e brendshme dhe të jashtme etj..

Delta Security është e specializuar në instalimin, mirëmbajtjen dhe servisimin e sistemeve të kontrollit të qasjes. Na kontakto në numrin pa pagesë 0800 52 800 apo përdorni formularin tonë online për të marrë shërbimet dhe sistemet më profesionale në fushën e sigurisë.

image
KËRKESË PËR OFERTË

Zbuloni se si produktet dhe shërbimet tona të sigurisë mund të mbështesin dhe përmirësojnë operacionet e biznesit apo shtëpisë tuaj.

PRODUKTET E KONTROLLIT TË QASJËS

Hikvision - Face Recognition Terminals

Terminali Hikvision për njohjen e fytyrës miraton algoritëm të thellë, i cili ndihmon për të njohur fytyrën më shpejt dhe më saktë. Ai gjithashtu mbështet mënyra të shumta të vërtetimit përmes: fytyrës, kartës, gjurmëve të gishtërinjve etj.

Anviz C2Pro - Professional Fingerprint & Card Terminal

C2 Pro është një terminal i kohës me pjesëmarrje të lartë dhe pjesëmarrje që synon tregun e mesëm dhe të nivelit të lartë. Ky produkt është i pajisur me një procesor shumë efikas Dual-Core 1GHz, gjithashtu ka një performancë të lartë duke verifikuar qasjen në më pak se 0.5 sekonda.