BUTONI I PANIKUT

Delta Security ofron produktet dhe shërbimet më të mira të monitorimit 24/7 të butonit në rast të panikut.

Butoni i panikut është një produkt që nevojitet në situata emergjente, në rast që ju përballeni me kërcënime apo shumë lloje të rrëziqeve të tjera që ju mund të ballafaqoheni.

image

Butoni i panikut mundëson për të aktivizuar alarmin në një situatë emergjente.

Butoni i panikut është një produkt që nevojitet në situata emergjente. Duke u përballur me kërcënime, dhe shumë lloje të rreziqeve të tjera që ju mund të ballafaqoheni. 

Një buton i fshehur i panikut lehtë mund të jetë zgjidhja ideale për sigurinë tuaj me produktet që ofron Delta Security.

Delta Security ofron monitorim të alarmit të panikut 24/7. Në rast alarmi kur ju shtypni panik butonin, njësitet tona për intervenim të shpejtë, me të pranuar sinjalin e alarmit, do të arrijnë në kohë rekorde në lokacionin tuaj.

Qendra e monitorimit e cila funksionon 24/7, është e gatshme të ju vijë në ndihmë dhe njëkohësisht të njoftojë organet e sigurisë në rast të ndonjë urgjence apo rrezik tuajin.

Specifikimet teknike:

Fuqia LS14250 lithium battery (3.6V ½ AA / 1.2 Ah)
Kohëzgjatja e baterisë reth 3 vite (20 aktivizime për ditë)
Communication band 868.1 MHz, Jablotron protokoli
Communication range 300m (zonë e hapur)
Dimensionet dhe Pesha 80 x 80 x 29 mm, 60g
Mjedisi sipas EN 50131-1 II. general indoor
Gama e temperaturës operative -10 to + 40 ° C
Klasifikimi sipas EN 50131-1, EN 50131-5-3, Grade 2
Pajtueshmëria ETSI EN 300220, EN 50130-4, EN 55022,
Mund të operohet përmes ERC REC 70-03

Na konktoni në numrin 0800 52 800 apo përdorni formularin tonë online për të marrë paisjet dhe sistemet më profesionale në fushën e sigurisë.

image
KËRKESË PËR OFERTË

Zbuloni se si produktet dhe shërbimet tona të sigurisë mund të mbështesin dhe përmirësojnë operacionet e biznesit apo shtëpisë tuaj.

PRODUKTET E BUTONIT TË PANIKUT

JA-188J Wireless Butoni i Panikut

RC-188J është përdorur kryesisht si një panik buton pa tel ose si butoni i urgjencës. Është krijuar që të jetë një telekomandë e një sistemi alarmi ose kontrollimin në distancë të pajisjeve të tjera.

JA-187J Panik Butoni për Dorë

Butoni i panikut JA-187J mund të aktivizojë nga distanca alarmin e urgjencës ose të funksionojë me pajisje të ndryshme. Përdoret kryesisht për thirrjen personale për ndihmë.