SISTEMET E KAMERAVE TË SIGURISË

Ne qëndrojmë gjithmonë aktivë me teknologjinë dhe inovacionin më të fundit për t’i mbajtur klientët tanë të sigurt.

Delta Security ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh për video monitorim që mund të përshtaten për nevojat tuaja, duke ju lejuar të ndiheni të sigurt dhe të lehtësuar, 24/7.

image

CCTV Kamera zgjidhje të dizajnuara për ju.

Ne ofrojmë mundësi të ndryshme të zgjidhjeve, të sistemeve të kamerave të sigurisë (CCTV) duke filluar nga Turbo HD, Smart IP, AcuSense dhe deri tek teknologjia më e fundit dixhitale ColorVu.

Ne ju ofrojmë zgjidhje të kamerave për shtëpinë, biznesin dhe deri në mbulimin e plotë të komplekseve dhe ndërtimeve të mëdha. Ne gjithashtu ofrojmë sisteme të kamerave të integruara dhe të adresueshme plotësisht për mjedise me siguri të plotë.

24/7 Monitorim

Sistemet tona më të avansuara të kamerave na lejojnë të ju ofrojmë siguri dhe monitorim 24/7 me besueshmëri të lartë, ditë dhe natë.

Disa nga karakteristikat aktuale të produkteve tona përfshijnë:

  • Dome, bullet dhe Box Camera
  • Turbo HD – Kualitet Ultra-HD 4K
  • AcuSense – për njohjën e objekteve
  • Color Vu – Pamje me ngjyra edhe në errësirë totale
  • Gama e gjerë e video regjistruesve dixhital
  • Aplikacionin për monitorim nga iOS, Android dhe Web
image
KËRKESË PËR OFERTË

Zbuloni se si produktet dhe shërbimet tona të sigurisë mund të mbështesin dhe përmirësojnë operacionet e biznesit apo shtëpisë tuaj.

PRODUKTET CCTV

Hikvision Turbo HD 4K Resolution

Teknologjia Turbo HD i jep sistemit tuaj të sigurisë kualitetin më të fuqishëm, duke përmirësuar sistemin total në ultra-HD 4K. Efikasiteti i gjerësisë përmirësohet me 75% duke përdorur kompresimin H.265 + dhe duke transmetuar të gjitha videot në rezolucionin HD.

Hikvision Acusense Technology

Bazuar në algoritme të thella, teknologjia Hikvision AcuSense tani mund të kryejë klasifikimin e të gjitha objekteve të mbikëqyrjes. Kjo teknologji rrit pa masë nivelin e saktësisë së alarmit dhe sjell një mënyrë më të përshtatshme dhe efektive për të kërkuar përmes videoklipeve.

Hikvision Smart IP Technology

Smart IP është koncepti i fundit që sjell inteligjencë, efikasitet dhe komoditet për mbikëqyrjen moderne të videove. Të pasuruar me teknologji Smart, kamerat e reja Smart IP të Hikvision, janë të gjitha të dizajnuara posaçërisht për të ofruar siguri të zgjuar në tregun modern.

Hikvision ColorVu Technology - 24/7 pamje me ngjyra

Me teknologjinë Hikvision ColorVu, hapsirat e errëta nuk janë më një problem për sigurinë. Lentet më të mira, sensorët më të përparuar dhe ndriçimi i butë plotësues bashkohen për të ju ofruar cilësinë e imazhit me kualitetin më të lartë, madje edhe në errësirë totale.