0800 52 800

Na telefononi pa pagesë në çdo kohë

Aktiv 24/7

24 orë / 7 ditë në javë / 365 ditë në vit

Profesionalizëm

Experiencë shumë vjeçare

PËR NE

Delta Security është e përkushtuar në ofrimin e shërbimeve profesionale dhe efikase të sigurisë.

Delta Security ofron shërbime profesionale të sigurisë të dizajnuara për t’i përmbushur nevojat e sigurisë për klientët, përfshirë individë, biznese të vogla dhe të mesme, banka dhe institucione mikrofinanciare, korporata, organizata të ndryshme publike, zyra diplomatike, etj.

Ne ofrojmë zgjidhje të plotë të sigurisë

Delta Security ofron zgjidhje të plotë të sigurisë për shtëpi, biznese dhe korporata. Shërbimet e Monitorimit; Shërbimet me Roje; Sigurim i Tubimeve Publike; Mbrojte e Afërt e Personave – OMA; Transport i Parave të Gatshme – TPG; Konsultime rreth Sigurisë; Shitje, Instalim dhe Mirëmbajtje të sistemeve të sigurisë.

Ne ofrojmë shërbime të nivelit të lartë profesional dhe me kosto efektive

Delta Security vazhdimisht punon në krijimin dhe zhvillimin e shërbimeve inovative dhe gjithëpërfshirëse, shërbime profesionale, të cilat krijojnë ambient të sigurtë për klientët tanë dhe me koston më efektive në treg.

Vizioni

Vizioni i Delta Security është krijimi i një ambienti të sigurt për klientët tanë.

Misioni

Përgjegjësi, profesionalizëm dhe inovacion

Misioni ynë është që me përgjegjësi të plotë të ofrojmë shërbime profesionale dhe inovative në zgjidhjen e problemeve të sigurisë për klientët tanë.

Vlerat Profesionale dhe Etike

Objektivë e DELTA Security është krijimi i besimit të klientit në shërbimet tona dhe serioziteti ndaj klientit, duke marrë përgjegjësi të plotë për shërbimet që ne ofrojmë. Duke ofruar shërbime me standarde të larta profesionale për klientët e tanë.

300+

STAF PROFESSIONAL

5000+

MONITORIME TË ALARMIT

2600+

INSTALIME TË KAMERAVE

30+

PATRULLA TË SIGURISË
SHËRBIMET QË NE OFROJMË

Shërbimet Profesionale të Sigurisë

Delta Security ofron shërbimet më të sofistikuara dhe më profesionale të sigurisë. Përvoja jonë e punës që nga viti 2001 dëshmon në besnikërinë dhe përkushtimin tonë ndaj klientëve, profesionit dhe shërbimeve që ne ofrojmë.

Monitorim i Sistemeve të Sigurisë

DELTA Security është e pajisur me teknologjinë më moderne për monitorimin e sistemeve të sigurisë në territorin e Kosovës me Ekipe të specializuara për intervenim.

Mbrotja e Afërt e Personave - OMA

Ekipi për Mbrojtje të Afërt - OMA i Delta Security, është ekip i specializuar dhe pajisur me pajisje profesionale për të mbrojtur jetën e klientit.

Punëtor i Sigurimit Fizik - Roje

Oficerët e sigurimit të Delta Security janë zgjedhja më e përshtatshme dhe më e duhur për sigurinë tuaj dhe mbrojtjen e pronës dhe biznesit tuaj.

Transport i Parave të Gatshme

Delta Security ofron shërbime profesionale me ekipe dhe mjete të specializuara për Transportin e Parave të Gatshme - TPG dhe gjërave me vlerë.

Sigurim i Tubimeve Publike

Delta Security ka eksperience të gjatë në sigurimin e tubimeve publike, përfshirë, Koncerte, Ngjarje Sportive, Organizime Kulturore dhe Evente tjera të ndryshme.

Konsulencë për Siguri

Delta Security ka një ekip profesionistësh, të specializuar dhe të gatshëm që ti analizojnë dhe diskutojnë kërkesat tuaja rreth sigurisë dhe të ofrojnë zgjidhjen më të mirë.

Me përvojë dhe të përkushtuar, në dispozicion 24/7 për sigurinë tuaj!

Kur JU zgjedhni DELTA SECURITY, për shërbime të sigurisë, do të bindeni se i keni besuar ekipit profesionistë të kualifikuar, të cilët kanë PËRVOJËN dhe PËRKUSHTIMIN për të ju ofruar SIGURI MAKSIMALE.

Merrni ofertë për të gjitha shërbimet e sigurisë për shtëpi apo biznes në vetëm pak minuta.

ÇERTIFIKIMET TONA
PSE DELTA SECURITY?

Një zgjedhje që bën ndryshimin

Stafi Professional

Stafi profesional dhe i çertifikuar, me përvojë të gjatë dhe trajnime profesionale, me qëllim që të krijojmë një ambient me vërtet të sigurt për ju.

Prezenca Jonë

Pozicionimi i njësiteve tona patrulluese në çdo lagje si dhe patrullimet e rregullta 24/7, dëshmon prezencën tonë sa më afër klientëve tanë.

Teknologjia Moderne

Sistemet e sigurisë të fjalës së fundit të teknologjisë, brendet më të njohura botërisht na ndihmojnë që të jemi më të saktë dhe më efikas në shërbimet tona.

Qendra e Monitorimit

Qendra më moderne në rajon për monitorimin e sistemve të sigurisë, aktive 24/7, me staf profesional dhe të gatshëm të reagojnë në çdo kohë.

Intervenim i shpejtë

Reagimi i shpejtë me flotën tonë të automjeteve është arma më e fortë e jona me qëllim të krijimit të një ambienti të sigurtë për ju dhe mbrotjës së pronës tuaj.

Sistemi Atlas

Kompania e vetme në rajon e cila përmes sistemit ATLAS ju mundëson ekipeve tona intervenuese në zgjedhjën e rrugës më të shpejtë për reagim.

Detajet e Kontaktit

Nëse keni pyetje ose ide që dëshironi të ndani me ne, na dërgoni mesazh, apo na kontaktoni në adresat më poshtë.

LOKACIONI
Rr.Enver Maloku nr.108
Na gjeni në hartë

QENDRA E THIRJEVE

080 052 800
038 528 000

NA TELEFONO PA PAGESË

0800 52 800

Ose plotësoni formën më poshtë dhe ne do ju kontatojmë për të diskutuar rreth kërkesave tuaja.