SIGURIMI I TUBIMEVE PUBLIKE

Delta Security ofron shërbimet më të mira të sigurisë për të gjitha llojet e eventeve apo tubimeve publike

Delta Security ka eksperience të gjatë në sigurimin e tubimeve publike, përfshirë, Koncerte, Ngjarje Sportive, Organizime Kulturore dhe Evente tjera të ndryshme.

image

A keni një event, tubim publik apo koncert ose ngjarje sportive të veçantë në kalendarin tuaj dhe dita po afrohet shpejtë? Ekziston një aspekt jetik që duhet të adresosh e që është siguria për ngjarjen tuaj. Duke e përzgjedhur Delta Security si partner të ngjarjes tuaj të ardhshme do të siguroheni qe të ftuarit tuaj të marrin cilësi, mbrojtje efektive dhe të rrisin integritetin tuaj si organizator.

Delta Security është zgjidhja më e mirë për sigurinë e evenimenteve ngjarjeve apo tubimeve publike në vend. Oficerët tanë të sigurisë janë plotësisht të kualifikuar dhe të licencuar.

Ne mund të ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve me roje për evenimente, ngjarjeve apo tubimeve publike duke përfshirë:

  • Vizitorët e ftuar, konfirmimet dhe kontrollet e ID-së.
  • Sigurimi i funksionimit të qetë të ngjarjës ose eventit.
  • Parandalimi i mysafirëve të padëshiruar.
  • Kontrolli i plotë i mjeteve të rrezikshme dhe të palejuara.
  • Menaxhimi i konfliktit.
  • Kontroll i turmës.

———-

Për një ambient të sigurt në eventin apo ngjarjën tuaj me Delta Security, kontaktoni në numrin e telefonit 0800 52 800 ose përdorni formularin tonë online për të gjetur se si mund t’ju ndihmojmë.

image
Sigurimi i Tubimeve Publike

Përdorni formularin tonë online për të parë se si shërbimet tona mund t’ju ndihmojnë.

Me përvojë dhe të përkushtuar, në dispozicion 24/7 për sigurinë tuaj!

Kur JU zgjedhni DELTA SECURITY, për shërbime të sigurisë, do të bindeni se i keni besuar ekipit profesionistë të kualifikuar, të cilët kanë PËRVOJËN dhe PËRKUSHTIMIN për të ju ofruar SIGURI MAKSIMALE.

Merrni ofertë për të gjitha shërbimet e sigurisë për shtëpi apo biznes në vetëm pak minuta.

ÇERTIFIKIMET TONA