Në fund të një dite të vështirë në punë, pronarët e bizneseve duan të dinë një gjë: që ambientet e tyre do të jenë të sigurta dhe të kompletuara. E njëjta gjë vlenë edhe për pronarët e shtëpive, jo vetëm kur i mbyllni dyert për një vikend që do ta kaloni larg shtëpisë, por e njejta vlenë edhe për familjën dhe gjërat tuaja të vlefshme që gjenden në shtëpi.

Shkurtimisht, siguria është e rëndësishme për të gjithë ne. Mendoni për këtë: kur keni një tortë të shijshme në një pjatë dhe papritmas kalon një kalimtar i dyshuar, sytë dhe veshët tuaj janë në ato momente të koncentruara dhe nëse nuk jeni aty për të ruajtur vetën tuaj mund të ndodhin gjëra të papritura dhe të rrezikshme, koncentrimi juaj ndaj gjendjes duhet të jetë po aq i kujdesshëm me një nivel të lartë që të mos ndodh ndonjë fatkeqësi.

Përgjigja: Zgjedhni Sistemet e Kamerave të Sigurisë – CCTV Hikvision.

Mund ti monitoroni nga televizioni, laptopi apo aplikacioni mobil ku do që gjindeni. Por ne mendojmë se siguria e e kamerave CCTV është në të vërtetë shumë më tepër se kaq. Pra, “CCTV është më shumë se siguri”, më posht e gjeni se çfarë benefite mund të kenë kamerat e sigurisë:

1. Sistemet e kamerave CCTV janë vet siguria

Pronarët e shtëpive apo bizneseve janë gjithmonë të shqetësuar dhe kanë frikën që mund të humbin gjërat dhe asetet e tyre të pa mbrojtura në një rastësi që mund të ndodhë për bizneset si në ambient të mbyllur ashtu dhe të hapur.

Duke marrë parasysh që hajdutët janë gjithmonë në gjendje gaditshmërie për ndërhyrje, pse të jetë frika dhe shqetësimi pjesë e jetës suaj? Sistemet e kamerave CCTV ju japin mundësinë për rishikim dhe monitorim të qdo fatëkeqësie që mund të ndodhë.

2. Sistemet e kamerave CCTV janë një parandalues i së keqës

Me pak fjalë, edhe nëse kamerat CCTV nuk janë të ndezura, instalimet e kamerës CCTV funksionojnë si një parandalues. Por ju infromojm, ‘keçbërësit’ nuk janë gjithmonë hajdutë – ata gjithashtu mund të jenë personel ose vizitorë të pandershëm. Me sistemet e kamerave CCTV, me kohë bëjmë identifikimin e problemit, dhe parandalimi do jetë vetëm çështje kohe.

3. Sistemet e kamerave CCTV janë mbledhje e provave

Kur frika juaj realizohet dhe ambientet tuaja në të vërtetë janë vendndodhja e një keqbërjeje, është gjithmonë e shkëlqyeshme të keni një sistem të kamerave CCTV në ekipin tuaj. Shanset janë që çfarëdo që ndodh kapet në metoda të shpejta nga kamerat e sigurisë duke e bërë të lehtë identifikimin e problemit.

Pamjet e kamerave CCTV përdoren edhe në gjykatë si provë dhe shpesh është arsyeja e një bindje të qartë dhe të suksesshme.

4. Sistemet e kamerave CCTV janë gjithmonë të dobishme

Në mënyrë të ngjashme, pamjet e kamerave CCTV shpesh përdoren publikisht nga autoritetet – të tilla si policia – për të nxjerrë në pah raste të krimit dhe të bëjnë apel për kryerësit e krimit. Mos harroni kurrë, Kamerat CCTV janë një dëshmitar gjithnjë i pranishëm.

5. Sistemet e kamerave CCTV janë më shumë se siguri 

Sistemet e kamerave CCTV nuk kanë të bëjnë vetëm me sigurinë e gjërave dhe ambienteve tuaja – ato gjithashtu mbajnë të sigurt njerëzit tuaj. Sistemet moderne të sigurisë CCTV nuk janë vetëm kamerat që regjistrojnë pamjet e biznesit apo shtëpisë tuaj: sistemet mund të arrihen gjithashtu nga distanca në mënyrë që të mund të kontrollohen në vende të ndryshme deri sa nuk jeni aty. Sistemet e kamerave CCTV gjithashtu mund të monitorojnë rreziqet e mundshme, si zonat me rrezik të lartë nga zjarri etj…

6. Sistemet e kamerave CCTV ju mbajnë të përditësuar

Qasja në distancë është gjithashtu e shkëlqyeshme për njerëzit e aftë për biznesin, të cilët thjesht duan të mbajnë një sy në atë që po ndodh ‘në shtëpinë apo biznesin’ në mungesë të tyre.

Gjithashtu sistemet e kamerave CCTV në përgjithësi bëjnë gjëra të tilla si mbrojtja e stafit kundër pretendimeve të rreme të keqbërjes, siç janë ndryshimet e shkurtra ose rastet e sulmit.

7. Sistemet e kamerave CCTV janë profesionale

Në fund sistemet e kamerave të sigurisë CCTV janë thjesht një pamje e mirë, veçanërisht për një biznes. Kjo tregon se jeni serioz në lidhje me sigurinë e biznesit tuaj, brendit tuaj, ambienteve, stafit dhe vizitorëve tuaj. Kështu që të kujdeseni për të gjitha ato gjëra, jo vetëm që do t’ju duhet një sistem i shkëlqyeshëm i kamerave të sigurisë CCTV, do t’ju duhet gjithashtu edhe kompania më e mirë e sigurisë! Na kontaktoni sot për të mësuar se si Delta Security mund të kujdeset për ju dhe sigurinë tuaj.