SIGURIMI I TUBIMEVE PUBLIKE

Delta Security ofron Transportin e Parave të Gatshme dhe Sendeve me Vlerë

Delta Security ofron shërbime profesionale me ekipe dhe mjete të specializuara për Trasnportin e Parave të Gatshme – TPG dhe gjërave me vlerë.

image

A keni një event, tubim publik apo koncert ose ngjarje sportive të veçantë në kalendarin tuaj dhe dita po afrohet shpejtë? Ekziston një aspekt jetik që duhet të adresosh e që është siguria për ngjarjen tuaj. Duke e përzgjedhur Delta Security si partner të ngjarjes tuaj të ardhshme do të siguroheni qe të ftuarit tuaj të marrin cilësi, mbrojtje efektive dhe të rrisin integritetin tuaj si organizator.

Oficerët tanë të sigurisë janë plotësisht të kualifikuar dhe të licencuar. Rojet gjithashtu janë të Çertifikuar dhe mbajnë një Kartelë Autorizuese. Delta Security është zgjidhja më e mirë për sigurinë e evenimenteve ngjarjeve apo tubimeve publike në vend.

Ne mund të ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve me roje për evenimente, ngjarjeve apo tubimeve publike duke përfshirë:

 • Vizitorët e ftuar, konfirmimet dhe kontrollet e ID-së
 • Sigurimi i funksionimit të qetë të ngjarjës ose eventit
 • Parandalimi i mysafirëve të padëshiruar
 • Kufizimi i hyrjes së alkoolit
 • Parandalimi i pijeve nën moshën 18 Vjeqare
 • Zonat e kontrollit të RAS
 • Kontrolli i zhurmës
 • Menaxhimi i konfliktit
 • Kontroll i grumbullit

Paketa e sigurisë për ngjarjet perfshinë:

 • 2 roje deri në 6 orë secila
 • Kontrollë të ftesave
 • Bashkëpunim me policinë lokale nëse kërkohet
 • Masa parandaluese për të maksimizuar sigurinë gjatë natës
 • Masa parandaluese për të zvogëluar rrezikun e dëmtimit të pronës
 • Kopje Falas e Paketës të Sigurisë së Policisë 
 • Forma e regjistrimit të partisë për stacionin tuaj lokal të policisë

Paketa jonë me roje të sigurisë për evente, ngjarje apo tubime publike ofron siguri dhe paqe në mendje për ju dhe deri në 250 mysafirë. Për më shumë vizitorë, lokacione të tjera, ose për informacione të mëtejshme, ju lutemi na kontakton tani në numrin 0800 52 800 ose përdorni formularin tonë online për të marre nje ofertë.

Shërbimet më të mira të sigurisë me roje për të gjitha llojet e eventeve apo tubimeve publike

Ne ju ofrojmë roje sigurie për ngjarjet për secilën nga shërbimet e mëposhtme: 

 • Kontrollorët e turmave në vend
 • Rojet e Sigurisë së Eventit
 • Rojet e hapësirës / Ekspozitat
 • Rojet e emergjencës ose të Rastesishme të Sigurisë
 • Roje personale
 • Garda e Sigurisë Statike
 • Rojet të Ditëlindjes së Sigurisë
 • Rojet e Sigurisë për Festa të fundvitit
 • Rojet e Uniformuar / Rreshterët e Sigurisë
 • Tregjet, festivalet dhe më shumë

Siç mund ta prisni nga një kompani sigurie e besuar dhe me mbi 15 vjet përvojë pune, rojet tona të sigurisë janë profesionistë dhe të trajnuar mirë.

Çmimi ynë është jashtëzakonisht konkurrues dhe ju mund të punësoni një roje sigurie ose të marrësh me qira disa nga rojet me një njoftim prej një ore me parë.

Për të mbrojtur ngjarjen tuaj me Delta Security, kontaktoni në numrin e telefonit 0800 52 800 ose përdorni formularin tonë online për të gjetur se si mund t’ju ndihmojmë.

Me përvojë dhe të përkushtuar, në dispozicion 24/7 për sigurinë tuaj!

Kur JU zgjedhni DELTA SECURITY, për shërbime të sigurisë, do të bindeni se i keni besuar ekipit profesionistë të kualifikuar, të cilët kanë PËRVOJËN dhe PËRKUSHTIMIN për të ju ofruar SIGURI MAKSIMALE.

Na kontaktoni për të marrë një ofertë nga ekipa e Delta Security për ngjarjën tuaj.