TRANSPORT I PARAVE TË GATSHME

Delta Security ofron Transportin e Parave të Gatshme dhe Sendeve me Vlerë

Delta Security ofron shërbime profesionale me ekipe dhe mjete të specializuara për Trasnportin e Parave të Gatshme – TPG dhe gjërave me vlerë.

image

Automjeteve të Blinduara

Roje për mbajtje të  rendit në  evenimente dhe tubime publike: koncerte, ngjarje sportive, ceremoni të ndryshme etj..

Video Monitorim

Roje për mbajtje të  rendit në  evenimente dhe tubime publike: koncerte, ngjarje sportive, ceremoni të ndryshme etj..

Çanta profesionale të sigurise

Roje për mbajtje të  rendit në  evenimente dhe tubime publike: koncerte, ngjarje sportive, ceremoni të ndryshme etj..

Komunikim me Radio

Roje për mbajtje të  rendit në  evenimente dhe tubime publike: koncerte, ngjarje sportive, ceremoni të ndryshme etj..

Monitorim me GPS

Roje për mbajtje të  rendit në  evenimente dhe tubime publike: koncerte, ngjarje sportive, ceremoni të ndryshme etj..

Parandalimi i bashkëpunimit

Roje për mbajtje të  rendit në  evenimente dhe tubime publike: koncerte, ngjarje sportive, ceremoni të ndryshme etj..

Me përvojë dhe të përkushtuar, në dispozicion 24/7 për sigurinë tuaj!

Kur JU zgjedhni DELTA SECURITY, për shërbime të sigurisë, do të bindeni se i keni besuar ekipit profesionistë të kualifikuar, të cilët kanë PËRVOJËN dhe PËRKUSHTIMIN për të ju ofruar SIGURI MAKSIMALE.

Merrni ofertë për të gjitha shërbimet e sigurisë për shtëpi apo biznes në vetëm pak minuta.

ÇERTIFIKIMET TONA