MBROJTJA E AFËRT E PERSONAVE - OMA

Mbrojtja të afërt të personave VIP me oficerët më të mirë të sigurisë në treg

Ekipi për Mbrojtje të Afërt – OMA i Delta Security, është ekip i specializuar dhe pajisur me pajisje profesionale për të mbrojtur jetën e klientit.

image

Mbrojtje ekzekutive e Personit

Roje për mbajtje të  rendit në  evenimente dhe tubime publike: koncerte, ngjarje sportive, ceremoni të ndryshme etj..

Monitorimi i GPS & CCTV

Roje për mbajtje të  rendit në  evenimente dhe tubime publike: koncerte, ngjarje sportive, ceremoni të ndryshme etj..

Shofer Professional

Roje për mbajtje të  rendit në  evenimente dhe tubime publike: koncerte, ngjarje sportive, ceremoni të ndryshme etj..

Shqyrtimi rigoroz i qasjes

Roje për mbajtje të  rendit në  evenimente dhe tubime publike: koncerte, ngjarje sportive, ceremoni të ndryshme etj..

Transport i Siguruar

Roje për mbajtje të  rendit në  evenimente dhe tubime publike: koncerte, ngjarje sportive, ceremoni të ndryshme etj..

Patrullimet e lëvizshme

Roje për mbajtje të  rendit në  evenimente dhe tubime publike: koncerte, ngjarje sportive, ceremoni të ndryshme etj..

Me përvojë dhe të përkushtuar, në dispozicion 24/7 për sigurinë tuaj!

Kur JU zgjedhni DELTA SECURITY, për shërbime të sigurisë, do të bindeni se i keni besuar ekipit profesionistë të kualifikuar, të cilët kanë PËRVOJËN dhe PËRKUSHTIMIN për të ju ofruar SIGURI MAKSIMALE.

Merrni ofertë për të gjitha shërbimet e sigurisë për shtëpi apo biznes në vetëm pak minuta.

ÇERTIFIKIMET TONA