MUNDËSI KARRIERE

Pozita Roje i Sigurisë

image

DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë: Roje, Monitorim dhe Reagim të Sistemeve të Sigurisë (alarm & kamera), Instalim, Servisim dhe Mirëmbajtje te Sistemeve te Sigurisë.

DELTA Security Sh.p.k ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte të mira pune.

Delta Security shpall konkurs:

Pozita: Punëtorë I Sigurimit Fizik –  20 Persona

Lokacioni: Regjioni I Prishtinë.

Ofrimi i punësimit: Punësim i menjëhershëm – përparsi kanë persona të licencuar për siguri fizike nga Ministria e Punëve të Brendëshme.

Vendi i punës Roje I Sigurisë në objekte Institucionale dhe private.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Te kenë te përfunduar së paku shkollën fillore;
  • Mos te kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09.00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin  Furra Qerimi  1, kati IV-të), Prishtinë, ose i dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz

Afati për aplikim është i hapur nga data 08.11.2019 deri 08.01.2020, çdo ditë nga ora 09:00 deri ne ora 17:00.

JU MIREPRESIM!