Sistemet e sigurisë në shtëpi nuk janë gjithmonë në listat e pronarëve.

Sidoqoftë, sistemet e alarmit të sigurisë dhe monitorimi 24/7 nga ekipa përgjegjëse e Delta Security janë një faktor në përfitimin e një sigurie të lartë për shtëpine apo biznesin tuaj.

4 gjërat që pronarët e shtëpive duhet të dinë reth sistemeve të alarmit kundër thyerjes se si mund të jenë të sigurtë dhe se si mund të kursejnë para. Të gjitha këshillat i gjeni në artikullin më posht.

  1. Uleni koston e sigurimit duke përfituar zbritje nga Delta Security

Shumica e kompanive të sigurimeve ofrojnë mbulim me normë të zvogëluar të sistemeve të alarmit të sigurisë për shtëpinë apo bizneset.

Pavarësisht nëse merrni sigurim për shtëpi apo sigurim për biznes ose përzgjedhni të dyjat në këtë rast mund të përfitoni edhe një zbritje nga kompania jonë, varësisht sipas kërkesave që keni. Për llojet e përfitimeve apo pyetjeve që keni mund të kontaktoni në live chat që ofron Delta Security, apo të na telefononi pa pagesë në numrin 0800 52 800.

Delta Security vlerëson rrezikun në sigurimin tuaj. Pas instalimit të alarmit të ofruar gratis nga Delta Security në shtëpinë tuaj, Delta Security do t’ju japë gjithashtu stickers për shtëpinë tuaj, duke lënë hajdutët e mundshëm të dinë që shtëpia juaj është e siguruar. Këto shenja janë efektive në parandalimin e krimeve dhe hajdutët nuk do të kenë mundësinë të kenë akses apo të kryejn vjedhje, pasi që ju tashmë jeni të pajisur me sistemet me të sofistikuara të alarmit në treg.

2) Rritja e vlerës së shtëpisë

Përveç mbrojtjes së shtëpisë tuaj, familjes dhe gjërave me vlerë, instalimi i sistemit të alarmit të sigurisë në shtëpine tuaj do t’ju ofroj rehati maksimale. Mos harroni që do paguani vetëm koston mujore ndërsa instalimi, mirëmbajtja e sistemeve të alarmit bëhet gratis nga Delta Security.

3) Kontribon për një lagje më të sigurt

Sistemi i alarmit tuaj mund të ndihmojë në uljen e krimit në përgjithësi për një mjedis më të sigurt, edhe nëse shtëpitë e tjera nuk janë të pajisuara me sisteme të alarmit kundë thyerjes. Sidomos me instalimet e kamerave CCTV.  Një studim i joni tregon se “një alarm kundër vjedhjes … jo vetëm që mbron shtëpinë tuaj nga vjedhjet, por në fakt, gjithashtu siguron dhe mbron nga vjedhjet edhe shtëpitë e tjera për rreth duke kontribuar për një lagje më të sigurt.

Bëhuni pjesë e parandalimit të krimit para se të ndodhë – instalimi i sistemeve të alarmit të sigurisë në shtëpinë tuaj tregon se jeni serioz për sigurinë e familjes tuaj, veçanërisht nëse alarmi monitorohet nga qendra jonë e monitorimit 24 orë në ditë.

4) Paqja e mendjes

Sigurohuni që ju të zgjidhni një kompani të sigurisë që i kupton nevojat tuaja të specifikuara dhe që ju të ndiheni në paqe me shërbimin që ofron kompania e sigurisë, dhe të gjitha këto zgjidhje i gjeni tek Delta Security. Ne jemi të gatshëm të bashkëpunojmë ngushtë me ju për nevojat tuaja për të zgjedhur një sistem të aprovuar dhe të avansuar për sigurinë tuaj.

NË PËRFUNDIM

Sidoqoftë, tek Delta Security, përfitimet e një sistemi të alarmit  të avansuar të sigurisë tejkalojnë rreziqet, dhe kur përdorni këshillat në këtë artikull. Kontaktoni një kompani të sigurisë dhe të besueshëme siç është Delta Security që ju të gjeni, diçka shumë më të e rëndësishme për veten dhe familjen tuaj – paqën e mendjes.