sistem

Sistemet Elektronike të  Sigurisë

Delta Security ofron Sisteme Elektronike të  sigurisë (sisteme alarmi kundër thyerjes,zjarrit,kontroll të hyrjes,kamera të sigurisë ,etj.)përfshire:

*Shitjen

*Instalimin

*Mirëmbajtjen dhe servisimin

DELTA Security ka ekipe të  teknikëve të  specializuar të cilit merren rregullisht me montim,mirëmbajtje dhe servisim të sistemeve të sigurisë  për klientët tanë. Ekipet e teknikëve janë të trajnuar dhe të përgatitur  profesionalisht për instalimin e sistemeve të ndryshme të  sigurisë.

sistem1

deltavw

DELTA SECURITY

DELTA Security shton linjën e re të veturave patrulluese Volkswagen.

Tuesday the 12th. © Copyright 2017 DeltaSecurity. All rights reserved.
Copyright 2012

©