roje

Shërbimet me Roje

Oficerë t e sigurimit të DELTA Scurity janë  zgjedhja më  e përshtatshme për sigurimin e pronës tuaj.

Delta Security ofron një pako të  plotë  të  shërbimeve me roje profesionale:

*Roje statike ose lëvizëse

*Roje-Patrulle mobile

*Intervenim në  rast alarmi-Njësit  intervenuese

*Roje Recepcioni

*Roje për mbajtje të  rendit në  evenimente dhe tubime publike(koncerte,ngjarje sportive,ceremoni të ndryshme etj.)

Departamenti I rojeve përfshin oficere te sigurisë me trajnime profesionale dhe përvojë të  gjatë,me stafin e sigurisë më  të  talentuar dhe të  aftë  në  Kosovë.

Oficerët  tanë  të  caktuar në  detyrë  janë të  zgjedhur me kujdes,profesionalisht tëtrajnuar dhe të arsimuar,me  udhëzime të  sakta,të  pajisur me paisje profesionale,të  menaxhuar dhe mbikëqyrur,të disiplinuar dhe te motivuar për pune.

roje1

deltavw

DELTA SECURITY

DELTA Security shton linjën e re të veturave patrulluese Volkswagen.

Tuesday the 12th. © Copyright 2017 DeltaSecurity. All rights reserved.
Copyright 2012

©