Shërbimet  qe ne ofrojmë

Delta Security vazhdimisht punon në  dizajnimin dhe zhvillimin e shërbimeve inovative  dhe gjithë përfshirëse t ë cilat lehte integrohen në  operacionet tona ditore tek klientët tanë.

 sherbim

DELTA Securit ofron shërbime te sigurisë:

a. Zyrtar te Sigurisë (Roje)-post statik dhe patrullë

b. Sigurim I evenimeteve-tubimeve publike

c. Njësit Intervenuese patrulluese

d. Sisteme Elektronike te Sigurisë-Shitje,instalim dhe Mirëmbajtje/Servisim te sistemeve te sigurisë

e. Monitorim të  sistemeve Alarmuese(alarm I thyerjes,zjarrit) dhe Sistem të  kamerave CCTV

f. Vlerësimi I Rrezikut-Analiza e vendit

g. Konsultime rreth sigurisë

sherbim1

deltavw

DELTA SECURITY

DELTA Security shton linjën e re të veturave patrulluese Volkswagen.

Tuesday the 12th. © Copyright 2017 DeltaSecurity. All rights reserved.
Copyright 2012

©