Mundësi Karriere

karrier1

KONKURS - VENDE TE LIRA PUNE

Kompania private për shërbime të sigurisë “DELTA Security” me seli ne Prishtine me nje pervoje shumevjeqare dhe e specializuar ne domenin e fushes se sigurise fizike dhe asaj elektronike,ne vazhden e punes se sukseshme hap vende te lira pune ku ofron mundësi afat-gjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte te mira pune.
Nese deshironi ta ndieni veten pjese te ketij suksesi ateher sfidone veten tuaj sepse ne kërkojmë kandidatë për të plotësuar pozitat vijuese në rajonin e Prishtinës:

 

 

karrier

 

Të interesuarit duhet t'a shkarkojnë aplikacionin nga faqja zyrtare dhe t’a sjellin në zyret e kompanisë DELTA Security, çdo ditë pune prej orës 10:00. Adresa: Bregu i Diellit, rr. Enver Maloku 108, Prishtinë (afër Furrës Qerimi 1 , në objektin e ndërtesës "Njomza"), së bashku me dokumentacionin e nevojshëm.

Vërejtje: Ju lutem shënoni saktësisht pozitën për të cilën aplikoni.

deltavw

DELTA SECURITY

DELTA Security shton linjën e re të veturave patrulluese Volkswagen.

Tuesday the 12th. © Copyright 2017 DeltaSecurity. All rights reserved.
Copyright 2012

©